alumnitbk
Laden Evenementen

« All Evenementen

Lezing Cybersecurity: Hoe beroof je een bank?

25 mei @ 19:30 - 21:30

| Gratis

Lezing van Martijn Veken over Cybersecurity:

Hoe beroof je een bank? 

Het overvallen van banken is al zo oud als dat er banken bestaan. In het nog niet zo verre verleden ging het plegen van een bankoverval meestal gepaard met wapens en geweld, maar aan het begin van deze eeuw worden deze wapens steeds vaker ingeruild voor computers. Vanaf dat moment neemt namelijk het internetbankieren een grote vlucht en worden de digitale zelfbankierders een interessant doelwit voor criminelen. Er ontstaat een kat-en-muis-spel tussen banken en criminelen dat tot op de dag van vandaag voortduurt.
In deze korte reis door tijd vertel ik je over hoe we van Oost-Europese hightech dadergroepen met geavanceerde virussen zijn gegaan naar de “crimineel op de hoek” die gewoon bij je thuis komt. Hoe criminelen exploits, Trojaanse paarden, mobiele malware, phishing kits en social engineering inzetten in deze strijd en wat banken doen om zichzelf en hun klanten hier tegen te beschermen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Lezing Cybersecurity
0.00
57 beschikbaar

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Alumnivereniging TBK
E-mail:
info@alumnitbk.nl

Locatie

Inholland Alkmaar
Bergerweg 200
Alkmaar, 1817 MN Nederland
+ Google Maps