alumnitbk

Schrijf je in voor de alumnivereniging TBK Alkmaar!


Zoals al eerder gemeld hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan de oprichting van een alumnivereniging voor de opleiding Technische Bedrijfskunde in Alkmaar. Inmiddels is de website online en kan iedereen zich aanmelden via www.alumnitbk.nl.

Meld je aan!
Een vereniging is niets zonder leden, in dit geval jullie: alumni en (oud) docenten! Je kunt je aanmelden via de website www.alumnitbk.nl. Een lidmaatschap kost €25 per jaar. Wat krijg je hiervoor terug?

  • Gratis toegang tot de openingsborrel, 24 juni a.s. in de bar van restaurant Zegels in Alkmaar. Van 20.00 – 00.00 uur zijn de hapjes en drankjes geheel verzorgd!
  • Ontmoet oud-klasgenoten en andere alumni tijdens de borrels. Er zal minimaal 1x per jaar een borrel worden georganiseerd.
  • Een waardevol netwerk van oud-klasgenoten, docenten en ex-docenten en andere alumni.
  • In de toekomst: activiteiten zoals interessante lezingen en rondleidingen.
  • Toegang tot het ledengedeelte van alumnitbk.nl; hier kun je andere alumni vinden. Ook komen hier foto’s van diploma-uitreikingen van de opleidingen te staan.
  • Toegang tot de vacaturebank in het ledengedeelte van alumnittbk.nl (in ontwikkeling).
  • En niet te vergeten: je draagt bij aan het voortbestaan van de vereniging!

Aanmelden is alleen mogelijk voor oud-studenten, alumni en (oud-)docenten van de opleiding Technische Bedrijfskunde in Alkmaar. Bij de inschrijving kun je aangeven of je aanwezig bent tijdens de borrel.

De oprichtingsborrel vindt plaats op vrijdag 24 juni a.s. vanaf 20.00 uur in:
Restaurant Zegels, bar X-press (Grand Hotel Alkmaar)
Gedempte Nieuwesloot 36
1811KT Alkmaar

Website Zegels

Mochten er mensen willen overnachten in het hotel, dan dient dit zelf geregeld te worden. Let op, er is nog maar een beperkt aantal kamers vrij op deze datum.

Wij hebben zoveel mogelijk alumni en (oud-)docenten proberen op te zoeken, maar misschien bereiken we niet iedereen. Stuur deze e-mail gerust door naar andere TBK’ers! Op Linkedin is een groep aangemaakt: Alumnivereniging TBK Alkmaar. Meld je hier aan om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. We hopen jullie te zien tijdens de borrel. Vragen en opmerkingen zijn van harte welkom via info@alumnitbk.nl.