alumnitbk

Oprichting Alumnivereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar


Beste alumni en (oud) docenten van de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool (Inholland) Alkmaar,

De opleiding Technische Bedrijfskunde in Alkmaar bestaat al ruim 25 jaar. Al die tijd heeft de opleiding nog geen alumnivereniging gehad. Dat wordt dus hoog tijd dachten wij! De afgelopen maanden zijn wij een aantal keer bij elkaar geweest met een aantal alumni en (oud) docenten om te bekijken wat er nodig is om een alumnivereniging op te richten. Inmiddels hebben wij groen licht van InHolland en zijn de eerste stappen gezet.

Medio april zal de vereniging officieel worden opgericht bij de notaris. De vereniging zal zich richten op het in stand houden en creëren van een netwerk voor alumni en docenten van de opleiding Technische Bedrijfskunde in Alkmaar. Dit zullen wij onder andere realiseren door minimaal 1x per jaar een borrel te organiseren, te beginnen met de borrel op 3 juni!

Deze oprichtingsborrel staat gepland op vrijdag 24 juni, 20.00. De locatie wordt nog bekend gemaakt, maar zal in de binnenstad van Alkmaar zijn. Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het ontwerp van een website en logo voor de vereniging. Zodra deze klaar is zullen wij dit uiteraard communiceren.